Paree group 2020 04 web

Suojattu ilmoituskanava

Paree Groupin ja sen tytäryhtiöiden Cubist IT AB:n, Innokas Medical Oy:n, Serres Oy:n ja Vieser Oy:n (yhteisnimitys "Paree Group") luottamuksen säilyttämiseksi ja menestyksen varmistamiseksi on välttämätöntä, että toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Odotamme liikekumppaniemme sitoutuvan samaan. Lakien, määräysten ja hallinnointikäytäntöjen noudattaminen on ainoastaan vähimmäisvaatimus.

Väärinkäytöksiä ja sääntöjenvastaista toimintaa voi ilmetä missä tahansa organisaatiossa ja työpaikalla. On ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa viipymättä kaikista tällaisista toimista ja sääntöjen noudattamatta jättämisistä. Varhainen raportointi antaa organisaatiolle mahdollisuuden puuttua tilanteeseen tehokkaasti. Raportointia vaativia tapauksia voivat olla esimerkiksi lahjonta, häirintä sekä lakisääteisten vaatimusten ja Paree Groupin toimintaohjeiden rikkominen.

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ja ulkopuolisia osapuolia ilmoittamaan Paree Groupissa ja sen tytäryhtiöissä tapahtuvista väärinkäytöksistä ja sääntöjen vastaisesta toiminnasta hyvässä uskossa, luottamuksellisesti, haluttaessa anonyymisti ja ilman pelkoa kostotoimista. Henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai IP-osoitettasi ei tallenneta, ellet vapaaehtoisesti anna näitä tietoja.

Muista pitää henkilökohtainen koodisi saatavilla tulevia päivityksiä varten, jos haluat lisätä tietoja raporttiin myöhemmin.

Arvostamme yhteistyötäsi ja sitoutumistasi korkeimpien eettisten standardien ylläpitämiseen organisaatioissamme. Kiitos tuestasi arvojemme mukaiselle toiminnalle.

Linkki First Whistle -ilmoituskanavaan: https://www.firstwhistle.fi/paree