054 Paree Group 50v 31 3 2023 6

Oletko sinä kunnianhimoinen maailmanmuuttaja, jota kiinnostaisi liittyä osaksi kansainväliseen toimintaan ja jatkuvaan kehitykseen keskittyvää kotimaista perheyritystä?


Paree Group on kotimainen perheomisteinen yritys, jonka alla toimivat Serres Oy, Innokas Medical Oy, Vieser Oy ja Cubist IT Ab. Meille tuntematon on täynnä valjastamatonta potentiaalia ja me haluamme auttaa sinua kääntämään lahjakkuutesi menestykseksi. Me sitoudumme tositarkoituksella ja työstämme projekteja pitkällä aikavälillä: tavoitteenamme tehdä terveempää ja kestävämpää huomista. Paree Group toimii lääkinnällisten laitteiden sekä LVI/Design -toimialoilla. Meillä on ~ 450 työntekijää, koko groupin liikevaihto vuonna 2022 oli ~ 75M€. Kanssamme sinusta tulee suuren kansainvälisen perheen jäsen!

Arvot2


Meillä Paree Groupin alla toimii ~ 30 osaajaa taloushallinnon, ICT:n sekä HR:n parissa, sekä Paree Groupin tytäryhtiöissä on vielä monipuolisemmin erilaisia tehtäviä esimerkiksi innovaation ja tuotekehityksen, projektijohtamisen, laadun, kestävän kehityksen, myynnin, markkinoinnin, softaosaamisen sekä tuotannon saralla.

Yhteystiedot: hr@paree.com